MPA bestaat uit een team van ambitieuze producers, professionele muzikanten en innovatieve ondernemers. Onze visie is, dat het in de juiste omgeving, omringd door de juiste personen, voor iedereen mogelijk is muziek te produceren. Om dit te kunnen realiseren heeft MPA een concept ontwikkeld, waar zowel de technische als muzikale theorie wordt toegepast en uitgewerkt, in de verschillende professionele studio’s gevestigd in Music Production Academy.

Het idee achter onze muziekschool is een aantal jaren geleden ontstaan. Een groep docenten, studenten en managers trokken toen namelijk de conclusie, dat de vorm van audio educatie die zij voor ogen hadden, nog niet in Nederland werd aangeboden. Dit team van muzikale deskundigen nam het initiatief een laagdrempelige audio-opleiding te creëren. Een omgeving waarin muzikale ambities tastbaar worden, omdat de studenten persoonlijke aandacht krijgen en de muzikale ontwikkeling van een ieder van hen centraal staat.

Naast de aangeboden lessen zijn we dan ook meer dan een school. Met professionele studio’s, events, netwerkmogelijkheden en veel persoonlijke begeleiding, bieden we een platform voor iedereen die zich met muziek bezig wil houden. Wij willen zoveel mogelijk producers helpen het beste uit hun muziek te halen, mede door het opzetten van samenwerkingen laagdrempeliger te maken, zowel voor ieders eigen muzikale voldoening, alsook om kansen te krijgen in de muziekindustrie.

MPA streeft naar het uitgroeien tot een nog grotere ambitieuze community. Met elektronische muziek als drijfveer, waarin passie kan worden vertaald naar muziekproductie.

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

openingsuren kantoor:

Maandag – zaterdag

10AM – 6PM