We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • Signature Camp Open House
    July 10, 2020
    7:00 pm - 10:00 pm

Een eigen, kenmerkende sound is één van de belangrijkste aspecten om de artiest te worden die je wilt zijn. Het maakt deel uit van je artistieke identiteit, jouw proces in het produceren van tracks en de connectie met je publiek.

De praktische aspecten en technieken heb je al onder de knie. Nu is het tijd om jezelf te inspireren als producer/artiest en de andere kant van het muziekonderwijs te ervaren tijdens onze zomer-bootcamp.

Deze zomer-bootcamp biedt een uitgebreide kans om intense, persoonlijke coaching te ontvangen om jouw eigen sound te vinden, te ontdekken wie jij bent als producer/artiest en dieper in de wereld van je eigen sound te duiken.De bootcamp zal bestaan uit nieuwe manieren om je karakter als producer en artiest op te bouwen. We laten je zien dat alles een inspiratiebron kan zijn. Het zal het platform zijn om buiten de box te denken en vanuit hier te creëren. Vanuit hier zal jij je kunnen onderscheiden met jouw eigen kenmerkende sound en vooral als de authentieke producer die je bent.

Om nader toe te lichten hoe deze cursus er uit zal gaan zien organiseren we op 26 juni een evenement in MPA te Rotterdam van 19:00 tot 22:00