Met de groei van MPA groeit ook de community die erbij betrokken is. Deze bestaat uit enthousiaste studenten, muzikanten en organisaties die in een laagdrempelige sfeer samen kunnen netwerken, passies delen en elkaar naar grotere hoogten stuwen. Kortom, een broedplaats waar mensen samenkomen in een creatieve hub.

muzikale samenwerkingen

Naast de hulp om een betere producer, audio engineer en DJ te worden, willen wij onze studenten en andere muzikanten graag helpen vruchtbare samenwerkingen op te zetten. Door het vele talent wat bij ons komt, fungeren wij graag als intermediair om ambitieuze artiesten te helpen hun werk te versterken. Complementair is dus het toverwoord, bijvoorbeeld tussen producers en vocalisten. Zie onze partner pagina voor meer informatie over onze partners.

creatieve branche

De community van MPA is meer dan alleen artiesten die muziek maken. Wij werken actief samen met een brede groep specialisten in de creatieve sector. Van grafisch ontwerpers, fotografen, specialisten in het maken van videoclips tot make-up artiesten en website ontwikkelaars. Kortom, contacten die zeer nuttig zijn bij de volgende stappen in het realiseren van muzikale ambities. Dit netwerk delen wij graag met iedereen die hier gebruik van wil maken.

mogelijkheden voor studenten

Het voornaamste doel van het uitbreiden van onze community is het realiseren van mogelijkheden voor onze studenten en de artiesten die onze studio’s bezoeken of aan onze partners verbonden zijn. Wij begrijpen dat de muzikale reis na afloop van een opleiding niet eindigt, maar dat er juist weer nieuwe doelstellingen ontstaan. Door onze samenwerkingen met soft- en hardware bedrijven, diverse labels, agencies en lokale bedrijven kunnen wij ook hierin kansen bieden.

Ideeën over hoe wij onze community en rol als intermediair verder kunnen versterken? Laat het ons weten!

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

KVK: 67719791
BTW: NL857147845B01

openingstijden:

Maandag – vrijdag
10:00 – 18:00