beheers ableton deze zomer, produceer ieder jaar als een pro.

 

introductie

In juli & augustus kan je nu de eerste 16 lessen van de MPA Full Course volgen met de focus op Ableton. De Ableton Summer Course heeft een tempo van 3 lessen per week, wordt gegeven op doordeweekse dagen en kan ook in twee termijnen van €600,- worden betaald. Hieronder meer over de extra’s, verhalen van studenten en jouw mogelijkheid tot een meet & greet bij MPA voor jouw inschrijving.

summer course student extra’s

Door onze samenwerking met Ableton en de focus op deze DAW binnen de Summer Course, kan je maar liefst twee maanden gratis gebruik maken van Ableton Live Suite 10. Een definitieve aanschaf (van een van de populairste software programma’s onder professionele producers) met korting is na de Summer Course ook mogelijk.

 

 

Gedurende jouw tijd als MPA student kan je van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 22:00 en op zaterdag van 10:00 tot 19:00 gratis van onze studio’s gebruikmaken. Of je nu met hardware synthesizers aan de slag gaat, vocals wilt opnemen, tracks gaat afmixen of een DJ set wilt oefenen of opnemen: alles is kosteloos mogelijk.

 

 

Iedere maand organiseren wij als aanvulling op de lessen verschillende workshops en masterclasses. Zo hebben artiesten als Lucien Foort en Delic al een bezoek gebracht aan MPA. Bij jouw inschrijving als Summer Course student krijg je niet alleen gedurende de zomer gratis toegang tot dergelijke evenementen, maar zelfs tot het einde van het jaar! Houd hiervoor onze evenementen pagina in de gaten.

 

 

Na het afronden van de MPA x Ableton Summer Course kan je in september instromen in de grootste succesformule van MPA: de Full Course. De opleiding die jouw kennis en skills in muziekproductie en geluidstechniek nog verder zal ontwikkelen. Ook ontvang je dan een gecertificeerde diploma en kan je door onze CRKBO erkenning voor het laatste jaar een gedeelte van jouw totale lesgeld terug krijgen bij jouw belastingaangifte.

student testimonials

“Omdat ik meer met muziekproductie bezig wilde zijn ben ik bij MPA begonnen. Ik koos voor de Summer Course omdat ik toen alle tijd had. Gedurende de opleiding was ik dusdanig intensief met produceren bezig, dat dit mij de snelle learning curve gaf waar ik naar zocht. De kennis die ik in de hierbij heb opgedaan heb ik vervolgens kunnen uitbouwen: zowel qua skills in muziekproductie als het creëren van mijn eigen sound. Ik had Ableton nog niet eerder gebruikt, maar het bleek veel gebruiksvriendeiljker te zijn dan ik dacht. Ook kon ik zien hoeveel de docenten van hun vak houden. Hun wijze van lesgeven, de professionele appartuur en de algehele vibe heeft bijgedragen aan mijn positieve ervaringen bij MPA. Een aanrader voor mensen die in de zomer tijd hebben en ambities hebben om verder te gaan in muziekproductie.”

Steven Kruis

Student, Summer Course

“Nadat ik al enkele jaren in Ableton produceerde, kreeg ik nog steeds niet precies de sound uit mijn speakers wat ik wilde. Toen besloot ik op zoek te gaan naar een audio opleiding die mij verder kon helpen. Bij de kennismaking met MPA heeft de relaxte vibe en de kennis die van de docenten afstraalt mij overtuigd de Summer Course te volgen. Tijdens de lessen kwam ik erachter hoeveel aspecten er echt komen kijken bij het realiseren van een goede productie en de sound waar ik voor ging. Het gaf mij de kennis, inspiratie en motivatie om dit te implementeren in mijn muziek en dit ook na de opleiding uit te breiden. Als ik nu terug kijk is er een groot verschil tussen de tracks die ik voor en na de Summer Course heb gemaakt. Van dit alles profiteer ik nog dagelijks als ik muziek maak in Ableton. Ik ben blij de Course te hebben gedaan.”

Aaron Mutsaars

Student, Summer Course

lesdagen en tijden

De startdatum is op 10 juli. Met een frequentie van drie lessen per week, volg je de Summer Course op maandag, dinsdag en donderdag (19:00 – 22:00). Totaal duurt de opleiding dus vijf weken en eindigt deze op maandag 14 augustus. Het gratis gebruik mogen maken van de studio’s geldt voor de gehele maanden juli en augustus.

inhalen lessen

Mis je een les of ga je onverwacht toch een week op vakantie? Dan kan je deze les(sen) als privéles inhalen voor slechts €25,- extra per les. Iedere privéles duurt 2 uur, wat genoeg is om alle klassikaal behandelde stof met de docent door te nemen. Omdat wij meerdere docenten hebben die in Ableton zijn gespecialiseerd, garanderen wij je hiervoor genoeg opties om deze in te kunnen plannen.

open house en ableton events

Op zaterdag 2 juni van 12.00 – 18.00 is onze eerstvolgende Open House. Deze open dag van MPA is het moment om kennis te maken met het team, onze faciliteiten te zien en al jouw vragen beantwoord te krijgen met betrekking tot de Courses.

 

 

Naast de Open House vinden er de komende tijd ook Ableton-gerelateerde evenementen plaats. Op 19 mei, 17 mei, 31 mei, 4 juni en 6 juli zijn er masterclasses die zich focussen op jouw favoriete DAW. Wil jij jezelf alvast aanmelden of meer informatie? Klik op de onderstaande icoon om contact met ons op te nemen!