Wij hebben huidige- en oud studenten gevraagd een stukje muziek te laten horen van voor de Full Course en een stuk van er na. Hier hoor je het geluid van de Full course in terug.

Ray Sedney 

Ray Sedney heeft de afgelopen semester de Full Course afgerond. Van origine is hij een dj-veteraan en heeft een behoorlijke vinylcollectie opgebouwd in disco house en techno. Deze zijn heilig voor hem.  Heel zijn leven is hij actief bezig met muziek maar heeft zich nooit eerder verdiept in het produceren van muziek, totdat hij de Full Course is gaan volgen. Hier heeft hij in korte tijd veel geleerd en weet intussen een professionele sound neer te zetten. Hij released tracks onder zijn eigen naam Ray la Soul en treed regelmatig op diverse feesten en festivals.

Voor de Full-Course:

Na de Full-Course:

Voor meer tracks van Ray, check zijn Soundcloud hier:

Jelle van Snek

Huidig Full course jaar 2 student Jelle van Snek  heeft een jaar geleden ook de stap gemaakt de Full Course te gaan volgen. Hij wilde zich verdiepen in sound design en het mixen en mixen van zijn projecten. Jaar 1 heeft hij echt voor zichzelf genomen om zijn producties op een level te krijgen. Nu focust hij zich in jaar 2 op het releasen van zijn tracks onder de naam LILS. Hij is inmiddels geen bedroom producer meer omdat zijn studio zowat de hele slaapkamer heeft overgenomen. Hier is hij dan ook graagst te vinden.

Voor de Full-Course:

Na de Full-Course:

Voor meer tracks van Jelle, check zijn Soundcloud hier:

Cyriel van der Meer

Cyriel van der Meer is misschien wel een van de meest leergierigste student.
Elke week moest hij vanaf Limburg afreizen naar MPA, maar dit altijd met veel passie en plezier.

‘’Ik ben begonnen bij MPA met bij wijze van spreken 0% voorkennis en kunde van muziekproductie. Wat ik voor MPA kon is beats maken in FL-Studios & DJ’en. Door de Fullcourse te volgen bij MPA heb ik nu de kennis en kunde om een track van A tot Z helemaal af te werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn leercurve met enkele jaren is versneld.’’

Voor de Full Course:

Na de Full Course:

Voor meer tracks van Cyriel, check zijn Soundcloud hier:

Ook groeien?

Kijk je er naar uit om, net als bovenstaande studenten, de Full Course mee te maken en te groeien in je producties Boek hier je kennismaking en ontvang je gratis MPA tour.