URBAN MUSIC PRODUCERS COURSE

REGISTRATIE

Indien je de pre-registratie hebt gedaan, kun je nu hier je registratie voltooien. Graag invullen voor donderdag 20:00 uur.  

Geslacht

Hoe wil je betalen?

Welke dagdelen ben je (nog) beschikbaar (meerdere antwoorden mogelijk)?

Student en financieel verantwoordelijke verklaren de algemene voorwaarden (zie FAQ) van Music Production Academy te hebben gelezen en hier mee akkoord te gaan.

Ben je zelf ook de financieel verantwoordelijke (voor de betaling van deze curus)?

FAQ – FREQUENTLY ASKED QUESTIONS:

WAAR KAN IK TERECHT MET VRAGEN OVER DEZE CURSUS?

Je kunt ons bellen op 010-4146509 tijdens kantoortijden en mailen naar info@musicproductionacademy.nl. 

HOEVEEL KOST DE CURSUS?

De gehele cursus kost 1500,- euro incl. btw. De aanbetaling is 300,- euro. Verder is er een betalingsregeling mogelijk.

WANNEER STARTEN DE LESSEN?

De lessen starten begin mei. De lessen gaan van start met minimaal 3 deelnemers. De uiteindelijke startdag en startijd wordt in overleg bepaald.

WAT HOUDT HET LESPROGRAMMA IN?

We bieden één cursus voor beginners aan en één cursus voor gevorderden. Wekelijks krijg je 1 les van Shafique Roman en totaal krijg je 15 lessen. Elke les duurt 1,5 uur. In je klas zitten maximaal 5 medestudenten.

HOE REIS IK NAAR MPA EN WAAR KAN IK PARKEREN ?

Music Production Academy is 5 minuten lopen van station Rotterdam Blaak, 2 minuten lopen vanaf metrostation Oostplein en ook goed bereikbaar met de auto. Gratis parkeren is mogelijk aan de Goudsesingel (maandag – donderdag na 18:00 uur).

WORDEN DE LESSEN IN HET NEDERLANDS GEGEVEN?

Kort maar krachtig: ja.

WAAR VIND IK DE ALGEMENE VOORWAADEN?

Deze zijn hier te vinden.

Biografie

Opgegroeid in een zeer muzikaal en creatief gezin, met een producer als vader en een toneelactrice als moeder, waren zijn veelzijdige creativiteit en muzikaliteit onvermijdelijk. In zijn tienerjaren was Shafique vooral geïnteresseerd in het leren spelen van piano en gitaar.

Tot op de dag van vandaag haalt hij zijn inspiratie uit verschillende soorten muziek, van oude klassiekers tot moderne en alternatieve muziekgenres.

Hij staat nu bekend als een hit producer van vele wereldsterren van eigen bodem. Artiesten als Frenna, André Hazes, Boef, Murda, Bizzey, Snelle; de lijst met A-listers kan nog wel even doorgaan, waarbij ze hun muzikale vaardigheden bundelen met Shafique Roman. 

Na vele succesvolle hits heeft Shafique eigenlijk geen introductie meer nodig.

Deze sterke producer wil met zijn muziekkunsten zoveel mogelijk mensen bereiken op zowel nationaal als internationaal niveau.
Gezien zijn visie voor de toekomst, zal Shafique’s impact op mensen ongetwijfeld groot zijn, en heeft hij de weg naar zijn eigen pad bewandeld, his very own; Roman’s Empire. 

Shafique Roman

address

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

Office Times:

Monday – Saturday
10AM – 6PM