details

Locatie: MPA 

Tijdschema Mid/July – Mid/August 

Capaciteit: Minimaal: 8 studenten / Maximaal: 16 

Les opbouw: 2 Lessen per week / [3 – 4 uur per les] – 8 lessen in totaal

cursus  beschrijving

Een eigen, kenmerkende sound is één van de belangrijkste aspecten om de artiest te worden die je wilt zijn. Het maakt deel uit van je artistieke identiteit, jouw proces in het produceren van tracks en de connectie met je publiek.

De praktische aspecten en technieken heb je al onder de knie. Nu is het tijd om jezelf te inspireren als producer/artiest en de andere kant van het muziekonderwijs te ervaren tijdens onze zomer-bootcamp. 

Deze zomer-bootcamp biedt een uitgebreide kans om intense, persoonlijke coaching te ontvangen om jouw eigen sound te vinden, te ontdekken wie jij bent als producer/artiest en dieper in de wereld van je eigen sound te duiken.De bootcamp zal bestaan uit nieuwe manieren om je karakter als producer en artiest op te bouwen. We laten je zien dat alles een inspiratiebron kan zijn. Het zal het platform zijn om buiten de box te denken en vanuit hier te creëren. Vanuit hier zal jij je kunnen onderscheiden met jouw eigen kenmerkende sound en vooral als de authentieke producer die je bent.

De bootcamp zal een maand lang plaatsvinden en het eindresultaat zal een volledig gemasterde EP zijn die klaar is om de wereld te betreden!

 Onze vraag voor jou; ben je klaar om die authentieke producer te ontdekken?!

 

vereisten

    • Gevorderde kennis van het gebruik van een DAW en productievaardigheden
    • Laptop 

inschrijvings procedure

  • Vul het aanvraagformulier in met de nodige informatie 

  • Stuur een mp3-bestand van minimaal 3 nummers (afgewerkt of niet) naar signatureaudioschool@gmail.com

  • Stuur dit formulier in vóór 30 mei 2021 om 20:00 uur

 

cursuskosten

€ 1.100 – [Betalingsoptie: 3 termijnen van € 366,67] Inclusief lessen en gemasterde EP

 

disclaimer

Vanwege COVID-19 zullen we de juiste maatregelen nemen voor gezondheid en veiligheid voor deze cursus en alle andere MPA-cursussen.