“Ik ben gekomen naar MPA om mijn sound te verbeteren en deze meer classy te maken. Om dit te bereiken wist ik dat ik professionals nodig had. Dat is waarom ik ben gestart met de Full Course en elke week naar de les kwam. De docenten zijn zeer getalenteerd en brengen een goede vibe. De indruk van mijn eerste bezoek is hetzelfde gebleven: toffe mensen met heel veel kennis. Ik kan MPA echt beschrijven als een eyeopener en een thuiskomst in een.”

Ron Heppener

Graduate, Full Course

“Na een jaar produceren, was ik op zoek naar de beste lesprogramma om mijn sound te verbeteren. MPA bleek een goede keus te zijn. Ik ben erg tevreden met mijn producties na de afronding van de Course. Ik word op betere labels gesigned en mijn releases zijn populairder dan ooit. Kortom ik kan het echt aanraden. Als je zelf produceert en vervolgens een Course bij MPA, kom je verder. Gegarandeerd.”

Elder Meijning

Graduate, Full Course

“Na meer dan twee jaar muziek maken ben ik bij Didier de Ruyter de Full Course als privéles gaan volgen. Hierdoor kon ik de stijgende lijn in de kwaliteit van mijn muziek echt vasthouden en heb ik zoveel geleerd waar ik zelf nooit achter was gekomen. Bijvoorbeeld het werken met delays, reverb en compressors: alles ligt nu lekkerder in de mix. Eerst thuis dingen uitvogelen en als volgende stap een Course bij MPA nemen kan ik dus echt aanraden.”

Chesrey Edwardson

Student, Private Lessons

“Zelf ben ik al jaren bezig met het produceren van tracks, waarbij ik op verschillende scholen lessen heb gevolgd om mijn mixes te verbeteren. Bij MPA heb ik eindelijk de privélessen gevonden die ik zocht. Samen met Marijn Nikerk werk ik met een duidelijke structuur heel doelgericht aan mijn projecten. Zo ben ik in zes maanden erg vooruit gegaan, wat je in de mixes van mijn muziek kan terughoren.”

Psiertje Boukhit

Student, Private Lessons

“Hardstyle festivals motiveerde me om zelf te starten met muziek; dus de MPA Hardstyle Course volgen was een geweldige kans. Ik startte zonder ervaring, maar ik kan nu specifiek hardstyle tracks te produceren en muziekproductie in het algemeen. De kennis die de docent heeft over muziekproductie en hardstyle heeft hierin een grote rol gespeeld. Hij was altijd in staat om rekening te houden met het niveauverschil van de studenten tijdens zijn lesgeven. Ook gaf hij ons de essentiële kennis die nodig is voor het creatieve proces. Ik ben blij dat ik nu voor de rest van mijn leven muziek kan produceren en mijn passie in de praktijk heb kunnen brengen.”

Maarten Mulder

Student, Hardstyle Course

“Iedereen binnen de Course heeft dezelfde passie, dat schept echt een band. Ik begon aan de Hardstyle Course zonder ervaring in produceren, maar weet nu de knowhow van het maken van kicks, leads en screeches. Ik kan nu de komende jaren hiermee echt mijn eigen sound gaan ontwikkelen. De persoonlijke aandacht tijdens de Course heeft grote invloed gehad op mijn snelle vooruitgang. Ook zijn de faciliteiten geweldig om les in te volgen en zijn de studio’s goed te gebruiken voor mijn eigen producties. Kortom, ik ben heel blij dat ik de Hardstyle Course heb gevolgd en ik kan het zeker aanraden aan toekomstige producers die vooruit willen gaan met hun producties en willen netwerken in de scene.”

Sjors Stoepman

Student, Hardstyle Course

“Als onervaren persoon in de muziekproductie, heeft les van Richard mij de mogelijkheden laten zien van Maschine. Als ik inspiratie nodig heb om een track te maken, gebruik ik nu Maschine om mijn workflow te stimuleren. Kortom door de lessen van MPA is er een wereld voor me open gegaan die ik nu elke dag bestudeer.”

Ronnie Poeljes

Student, Maschine Course / Full Course

“Je merkt aan alles dat Richard een ervaren docent is die al lang met Maschine werkt. Zelf werk ik er al een tijdje mee, maar ik heb me er door Richard nog meer in kunnen verdiepen. Daarbij zijn de faciliteiten echt geweldig. Sowieso is MPA echt wat ze met hun slogan beloven: from passion to production.”

Leroy Rodrigues

Student, Maschine Course / Full Course

“Nadat ik zelf heb leren produceren, was het heel fijn om de volgende stap te nemen met de Producer Clinics om mezelf te verbeteren. Sjoerd gaf me zo veel bruikbare tips die mijn workflow en mixes heeft verbeterd. Tegelijkertijd houdt hij ook rekening met mijn muziekgenre. Ik wil verder leren op het gebied van muziekproductie. De Producer Clinics kan ik echt aanraden als opstap om je skills te verbeteren.”

Tim Verburg

Student, Producer Clincs

“MPA was mij aangeraden door Franky Nuts en toen ik een workshop van Sjoerd had gevolgd was ik meteen overtuigd. De lessen vonden plaats in een hele relaxte sfeer, waardoor het meer als een vriendengroep voelde. Daarnaast was de uitleg van Sjoerd supergoed. Wat hij me heeft geleerd heb ik kunnen verwerken in mijn muziek, wat je nu ook echt terug kan horen.”

Tim van Oudheusden

Student, Producer Clinics

“Na het afronden van de Full Course, ben ik gestart met de DJ Clinics met Beau. Net als bij de Full Course is het tot nu toe een geweldige ervaring. Van het combineren van verschillende genres in een set tot het gebruik van effecten: Beau heeft me met elke les geholpen om mijn vaardigheden te verbeteren terwijl hij zich moeiteloos aanpast aan mijn muziekgenres. Mijn dochter volgt ook de DJ Clinics met Beau en is net zo tevreden. We kijken er beide naar uit om meer lessen van hem te krijgen dit jaar.”

Arnaldo Lima

Student, DJ Clinics

“Beau is echt een virtuoos, hij heeft zoveel talent als DJ en producer. Dat merk je ook aan hoe hij lesgeeft. Drum & bass was niet zijn stijl, maar hij paste zich moeiteloos aan en leerde me wat ik wilde weten. Ik ben meteen na de DJ Clinics naar Shanghai verhuisd, waar ik een aantal keer succesvol heb opgetreden en nog steeds draai op feestjes. Allemaal dankzij de lessen van MPA.”

Cedric van Parys

Student, DJ Clinics

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

BTW: 67719791
KvK: NL857147845B01

openingstijden

Maandag – vrijdag 

10:00 – 18:00