De verschillende lessen en activiteiten bij MPA worden allemaal verenigd door dezelfde gedachte: net dàt stapje extra zetten om het nòg beter te maken. Daarom bieden wij onze studenten services die helpen de volgende stap te zetten in de reis van passie naar productie.

begeleiding

Wij geloven sterk in een persoonlijke benadering tijdens en rondom de lessen. Daarom geven wij onze Courses in klassen van maximaal zes studenten en vinden persoonlijke begeleidingslessen plaats. Maar ook buiten de lestijden helpen onze docenten je graag verder. Voor advies over je studio setup, hulp in het vinden van de juiste samenwerkingen en vragen buiten het klaslokaal om; ons team staat altijd voor je klaar om waar nodig te assisteren.

studiotijd

Als MPA student kun je ook buiten je lessen om gratis gebruik maken van onze studio’s. Zo kun je werken aan jouw producties met hardware synthesizers in de Beatsuite, DJ-sets oefenen op de Traktor S8 en Pioneer Nexus set in de Live Room, of vocals opnemen en afmixen in de Control Room. Het boeken van de studio gaat eenvoudig online en kan voor studenten zes dagen in de week.

kortingen

Omdat wij een CRKBO erkende opleiding zijn, is het mogelijk om softwarepakketten als Ableton, Cubase en Studio One met educatieve korting aan te schaffen. Hiervoor ontvang je van ons een bewijs van inschrijving, wat je bij jouw aankoop kan laten zien. Verder kunnen studenten door onze partnerships korting krijgen op hardware, zodat je voor een lager budget jouw homestudio kunt inrichten. Ook voor het huren van apparatuur hebben wij partners waar je studentenkorting kunt krijgen.

workshops & masterclasses

Buiten de lessen om, kun je als student gratis deelnemen aan de maandelijkse workshops en masterclasses. Zo krijg je de kans om te ontdekken, hoe bekende artiesten hun tracks maken, kun je workshops bijwonen van product experts en les krijgen van ervaren specialisten. Kortom, je krijgt zo nog meer kennis die toepasbaar is op jouw eigen muzikale doelstellingen. Meer over deze evenementen is te vinden via de onderstaande links.

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

KVK: 67719791
BTW: NL857147845B01

openingstijden:

Maandag – vrijdag
10:00 – 18:00