Het uiten van creatieve ideeën en het maken van goede muziek is onze grootste doelstelling. Maar, zoals onze studenten en docenten laten zien, is er nog veel meer te bereiken. Hier een aantal de verhalen van onze studenten.

Dennis Rodenburg

Met al wat jaartjes ervaring als producer op zak, heeft Dennis ‘Virusbeats’ Rodenburg meegedaan aan de allereerste lichting van de Full Course. Dit stelde hem in staat om de puntjes op de i te zetten in zijn mixes, wat onder andere te horen was in de hit Lost Rebels -’Ken je dat nie horen dan’ en diverse producties met EZG en Excellent. Inmiddels heeft hij na Vireggs Records met Kraken Records zijn tweede label opgericht, waarvoor hij nog geregeld opnames doet in onze studio’s. Naast het werken aan producties voor zichzelf en werken met gevestigde namen, is Dennis constant bezig met het ontdekken en begeleiden van nieuw talent voor zijn labels.

Elder Meijning

Ook Elder had al wat jaartjes ervaring als producer en wist na het behalen van zijn Full Course diploma, nog betere label releases binnen te slepen. Onder de naam El Funkador heeft hij bij MoodyHouse Records zijn EP Funktafied uitgebracht, die op diverse charts hoog binnenkwam. In 2017 geeft Elder nog twee EP’s uit op het Spaanse Label Mood Funk van de Italiaanse topproducer Angele Ferreri. Ook volgt er nog een release op het Engelse label Adaptation. Daarnaast draait Elder onder zijn artiestennaam in diverse lokale clubs en blijft hij onverminderd hard aan zijn producties werken, zowel als solo-artiest als in samenwerking met anderen.

Julian Mollema

Julian heeft in de Full Course met name de technische aspecten van zijn muziek kunnen ontwikkelen, wat al snel in zijn sound en mix terug te horen was. Ook van Budi Voogt’s marketing lessen maakte Julian gretig gebruik, wat onder andere resulteerde in een track met meer dan 100.000 plays. Tijdens en na de Full Course zijn diverse van Julian’s ghost producties bij wereldwijd bekende artiesten terecht gekomen. Onlangs had hij ook een feature op het album Mario Kartel. Hier werkten onder andere Big Two, SpaceKees, Yung Felix en Tellen aan mee. Momenteel praat Julian met diverse labels en agencies over zijn toekomstige releases en geeft hij daarnaast iedere maand een nieuwe mix uit op zijn Soundcloud: Julian Mae.

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

KVK: 67719791
BTW: NL857147845B01

openingstijden kantoor:

Maandag – vrijdag
10:00 – 18:00