Het uitgangspunt van onze cursussen is creatieve ideeën vertalen in eigen muziekproducties. We zijn dan ook ontzettend trots dat MPA over de jaren heen verschillende studenten hierbij heeft kunnen helpen. Hieronder lees je een paar verhalen van studenten over hun ervaringen met MPA:

Dennis Rodenburg

Met enige jaren ervaring als producer deed Dennis ‘Virus Beats’ Rodenburg mee aan het allereerste jaar van de Full Course. Hierdoor kon hij de laatste hand leggen aan zijn mixen, die o.a. te horen zijn op de hit Lost Rebels – “Ken je dat nie horen dan” en diverse producties met EZG en Excellent. Nu heeft hij Kraken Records opgericht, zijn tweede label na Vireggs Records, en is hij nog regelmatig aan het opnemen in onze studio’s. Naast het werken aan  zijn eigen producties en diverse gevestigde namen, is Dennis constant bezig met het ontdekken en ondersteunen van nieuw talent voor zijn label.

Elder Meijning

Elder had enkele jaren ervaring als producer. Na het behalen van zijn Full Course diploma heeft hij  zijn muziek op grote labels uitgebracht. Onder de naam El Funkador werd zijn EP Funktafied uitgebracht door Moody House Records en kwamen zijn tracks in diverse hitlijsten te staan. In 2017 bracht Elder twee EP’s uit op het Spaanse label Funk Mood van de Italiaanse topproducer Angelo Ferreri. Elder draait onder zijn artiestennaam in diverse lokale clubs en blijft tot op de dag van vandaag hard werken aan zijn producties, zowel als soloartiest als in samenwerking met anderen.

Julian Mollema

Tijdens de Full Course heeft Julian specifiek de technische aspecten van zijn muziek ontwikkeld, wat terug te horen is in zijn huidige sounds en mixes. Ook bleken Budi Voogts marketinglessen zeer nuttig voor Julian, wat onder andere resulteerde in een track met meer dan 100.000 plays. Na de Full Course zijn verschillende van Julian’s ghost producties terecht gekomen bij wereldberoemde artiesten. Onlangs had hij een feature op het album van Mario Cartel, met onder andere Big 2, SpaceKees, Yung Felix en Counting. Julian is momenteel in gesprek met verschillende labels en agentschappen voor zijn toekomstige releases. Hij brengt ook maandelijks een remix uit op zijn SoundCloud onder de naam Julian Mae.