Contact opnemen

Om in contact te komen met ons kantoor of docententeam, kan je ons direct mailen met behulp van het contactformulier. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren, maar ook jullie weten als muziekproducer/DJ/liefhebber dat dat niet altijd haalbaar is..dus zijn wij ook telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. En als laatste optie kun je ook altijd even langskomen, ook zonder afspraak. De locatiegegevens kun je op deze pagina vinden.

Kom gerust eens langs!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam aan de Hoogstraat 38A, op vijf minuten loopafstand van de Markthal en haar parkeerplaats. Aangezien we ons bevinden tussen zowel treinstation Rotterdam Blaak en metrostation Oostplein, zijn we ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over OV en parkeren, bezoek even deze pagina.

Doordeweeks is er altijd iemand aanwezig. Mocht je in de avond komen: parkeren kan maandag tot en met donderdag na 18:00 uur gratis aan de overkant bij de Goudsesingel (navigeer hiervoor naar de Dirk van den Broek met als adres Goudesingel 19). Dit is 2 minuten lopen vanaf MPA.