Naast het zelfstandig huren van onze ruimtes kunnen muzikanten ook gebruik maken van onze studio services. Zowel nationaal als internationaal bekende artiesten hebben hier met succes gebruik van gemaakt. Door ons team aan specialisten, kunnen wij altijd het maatwerk leveren die de artiest nodig heeft.

vocal opnames

Als geen ander begrijpen wij bij MPA hoe belangrijk het juist opnemen van vocals is. Mixen start immers bij het opnameproces. Met behulp van onze gespecialiseerde audio engineers en uitstekende faciliteiten helpen wij artiesten in het voorzien van topkwaliteit vocals op hun producties. Met onze uitgebreide microfoonselectie krijgen vocalisten de zekerheid een microfoon te gebruiken die hun stem het beste tot zijn recht laat komen. De opnames gebeuren in akoestisch hoogwaardig ingerichte ruimtes, die zowel mèt als zonder audio engineer gehuurd kunnen worden. Wij bieden onze opnamestudio’s aan voor de best betaalbare prijs in Rotterdam.

Vocal recordings zijn mogelijk vanaf €40,- per uur en vanaf €60,- per uur met een audio engineer. Als je besluit om meerdere sessies te boeken kunnen we een pakket aanbieden. Boek een intake met één van onze audio engineers om meer informatie te ontvangen over onze deals, jouw wensen te bespreken en voor het inplannen van opnamesessies.

afmixen

Doordat de docenten van MPA ieder hun eigen specialisatie hebben, weten artiesten zeker dat hun muziek wordt afgemixt door een audio engineer die bij ze past.

Onze mixing services starten vanaf €75,- per track. De prijs van onze mixing services worden beïnvloed door de omvang van het specifieke project. Neem contact op met één van onze audio engineers om meer informatie te ontvangen over onze deals en jouw wensen te bespreken voor de beste mixdown van jouw tracks.

adres

Hoogstraat 38 A
3011 PR Rotterdam

KVK: 67719791
BTW: NL857147845B01

openingstijden kantoor:

Maandag – vrijdag

10:00 – 18:00