Course Catalogue

FULL COURSE

De Full Course is een complete muziekcursus die je productievaardigheden zal herdefiniëren. De Full Course bestaat uit vier fasen: Inleiding tot de geluidstheorie, mixen, carrièrespecialisatie en afstudeerprojecten. Elke fase wordt afgesloten met een theoretisch en praktisch examen.

FULL COURSE JAAR 2

In het eerste jaar van de Full Course ben je van passie naar productie gegaan en is het tijd om de volgende stap in je carrière te zetten. In het tweede jaar gaan we werken aan je ontwikkeling als producer, componist, audio engineer en uitvoerend artiest. De onderwerpen waar je al kennis van hebt opgedaan worden verder uitgediept, waaronder geavanceerd mixen, composities en sound design.

MASCHINE COURSE

Het is tijd om je passie de vrije loop te laten en je ideeën om te zetten in professionele producties met je eigen sounds. Volg deze lessen om alle geavanceerde technieken te leren om hardstyle, hardcore/uptempo en andere gerelateerde genres te produceren. Onze cursus zal leiden tot producties die voldoen aan professionele standaarden en blijvende connecties in de scene.

MENTORSHIP

Do you want something else other than the courses we offer – something that caters your specific needs? Then, Private Lessons have your back! Form a curriculum with one of our teachers on what you want to learn in music production, and start exploring.

DJ LESSONS

Wil jij een zaal beïnvloeden met je sets? Volg dan de DJ Cursus bij Music Production Academy! In een voor jou samengesteld lespakket leer je de aspecten van het DJ vak met behulp van de allerbeste hardware: van setup tot techniek en van phasing tot spanningsbogen. Tijdens de DJ les krijg je één-op-één contact met de docent, waardoor intensieve en zeer persoonlijke begeleiding mogelijk is. Zo kun je met een gerust hart het podium op.