Course Catalogue

FULL COURSE

De Full Course is een complete muziekcursus die je productievaardigheden zal herdefiniëren. De Full Course bestaat uit vier fasen: Inleiding tot de geluidstheorie, mixen, carrièrespecialisatie en afstudeerprojecten. Elke fase wordt afgesloten met een theoretisch en praktisch examen.

FULL COURSE PRO

In het eerste jaar van de Full Course ben je van passie naar productie gegaan en is het tijd om de volgende stap in je carrière te zetten. In het tweede jaar gaan we werken aan je ontwikkeling als producer, componist, audio engineer en uitvoerend artiest. De onderwerpen waar je al kennis van hebt opgedaan worden verder uitgediept, waaronder geavanceerd mixen, composities en sound design.

HARDSTYLE COURSE

Het is tijd om je passie de vrije loop te laten en je ideeën om te zetten in professionele producties met je eigen sounds. Volg deze lessen om alle geavanceerde technieken te leren om hardstyle, hardcore/uptempo en andere gerelateerde genres te produceren. Onze cursus zal leiden tot producties die voldoen aan professionele standaarden en blijvende connecties in de scene.

HIP-HOP COURSE

Wil jij je beats naar een hoger niveau tillen, je eigen muziek componeren voor jouw vocals en je eigen professionele muziek uitbrengen in de Hip-Hop scene? Dan kun je in de Hip-Hop Cursus van Mucky de skills leren om professionele producties te maken! 

MASCHINE COURSE

Haal het maximale uit je Maschine software en hardware! In acht lessen leer je geavanceerde technieken, het verbeteren van de workflow en hoe je de eindeloze mogelijkheden van Maschine kunt toepassen in je muziek. De Maschine Cursus bestaat uit drie fasen. Als je de basis onder de knie hebt, gaat de docent uitgebreid in op de mogelijkheden van de software en het instrument voor in de studio en live.

DJ COURSE

Wil jij een zaal beïnvloeden met je sets? Volg dan de DJ Cursus bij Music Production Academy! In een voor jou samengesteld lespakket leer je de aspecten van het DJ vak met behulp van de allerbeste hardware: van setup tot techniek en van phasing tot spanningsbogen. Tijdens de DJ les krijg je één-op-één contact met de docent, waardoor intensieve en zeer persoonlijke begeleiding mogelijk is. Zo kun je met een gerust hart het podium op.

JAMBACK PRESENTS: HOUSE & TECH-HOUSE IN ABLETON

Wil jij alles leren over het produceren van tech-house en house? Jamback zal al zijn tips & tricks delen in Ableton. Daarnaast zul je ook meer leren over LIVE performance en zal hij je informeren hoe je als artiest het beste om kunt gaan met boekingen, management bureaus en labels.

Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven.

PRIVATE LESSONS

Wil je iets anders dan de cursussen die wij aanbieden – iets dat aan jouw specifieke behoeften voldoet? Alles is mogelijk met de privélessen van MPA. Nadat we jouw wensen bespreken, wordt er gezorgd voor een passende docent.