DJ LESSONS

TAILORMADE FOR YOU TO ENTERTAIN MASSES

cursus inhoud

Wil je een zaal of zelfs een heel festival beïnvloeden met je sets? Wil je meer zelfvertrouwen op het podium? Of wil je meer weten over hoe je effecten gebruikt en hoe je verschillende genres naadloos mixt? Als je eerste gedachte ja is op een van deze vragen, dan zijn deze lessen iets voor jou! In de DJ Course leer je de verschillende aspecten van DJ’en met de allerbeste hardware: van set-up en techniek, tot phasing en suspense. Omdat je één-op-één les krijgt met de docent kenmerkt deze cursus zich door intensieve en persoonlijke begeleiding.

BLANK

INTRODUCTIE LES

Ontdek het DJ vak op professionele gear met de introductie DJ-les! Leer in 1 uur de basistechnieken op de Pioneer DJ Nexus CDJ’s van ervaren DJ’s. Naast de les krijg je ook de mogelijkheid om zelf met jouw muziek te oefenen in de MPA Live Room en is het mogelijk in te stromen in de DJ Clinics. De introductieles kost slechts €30,- en is op ieder gewenst moment in te plannen.

DJ CLINICS BASIS

Krijg in vier lessen alle basistechnieken van het DJ vak onder de knie! Tijdens de DJ cursus leer je op volwaardige apparatuur alle basistechnieken van het vak, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw muziekstijl. De DJ lessen worden een-op-een gegeven en per les krijg je nog eens een extra uur om op de Pioneer DJ CDJ’s of de Traktor S8 jouw set te oefenen

DJ CLINICS GEAVANCEERD

Heb jij de basistechnieken van het DJ’en al onder de knie, maar wil je leren hoe je echt die perfecte set maakt? Volg dan de DJ Clinics Advanced! Leer om te gaan met spanningsbogen, switchen van genres, werken met stems en nog veel meer! Wil je na de DJ-cursus met een andere MPA Course ook aan jouw eigen muziek werken? Dan kan dit met 10% korting!

STUDIEBELASTING

 Dj Clinic, Dj course, Dj Lesson, Dj School, Live room, phasing, Pioneer CDJ, Stream

DJ STARTER

FULL DJ COURSE

BASIC DJ COURSE

DOCENTEN

We hebben meerdere DJ docenten die je alle kneepjes van het vak kunnen leren. Gebaseerd op jouw muziekgenre, je niveau en je beschikbaarheid zoeken we een docent die jou het beste kunt helpen om jouw doelen als DJ te bereiken en te zorgen dat je zelfstandig en vol vertrouwen voor een grote groep mensen kunt draaien.

EXTRA STUDENTENINFORMATIE

STUDENT EXTRA’S

Als je meer lessen neemt, hebben we een aantal leuke extra’s voor je, waaronder mixtape opnames met je leraar, een gratis usb stick en meer!

PRIVÉLESSEN

De DJ-cursus is altijd privé, omdat niveau kan verschillen en omdat je uiteindelijk maar met twee personen tegelijk achter een mixer kunt staan. In overleg mag je wel iemand meenemen om te komen kijken bij jouw cursus.

DAGEN EN TIJDEN VAN DE LESSEN

Aangezien de DJ clinics als privéles worden gegeven, is dit geheel aan u. Je kunt een vaste dag en tijd plannen met de leraar of je kunt een nieuwe les plannen op basis van je schema.

STUDIEBELASTING

De studiebelasting voor deze cursus is 4 uur per week (gebaseerd op één les per week). De studiebelasting kan per student verschillen en is inclusief de lesuren die op onze school gevolgd moeten worden.

FORMELE INFORMATIE

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze dagelijks zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving voor een cursus vindt u hier. Hoe wij omgaan met klachten kunt u hier vinden.

PROEFLES MET KORTING

We bieden iedereen de mogelijkheid om MPA te bezoeken wanneer je maar wilt. We leiden je dan rond en je kunt ook de DJ Room zien. Je kunt ook een intakeles plannen, om te kijken of de DJ Clinic echt iets voor jou is. De intake kost slechts 30 euro (incl. btw) en je maakt kennis met je docent en leert de basis van het DJ-en op de Pioneer CDJ 2000 Nexus.