UITGERUST MET MOGELIJKHEDEN

onze studios

CONTROL ROOM

De Control Room is de grootste studio van MPA. Hier kun je tracks professioneel afmixen met ADAM A77X monitoren, vocalen/instrumenten met hoog aangeschreven microfoons opnemen, of tracks maken met een van onze hardware synthesizers, gitaren en Native Instruments gear. Voor het opnemen van vocalen kun je gebruik maken van onze uitgebreide microfoon verzameling. Kortom: alle gear om jouw tracks te voorzien van die laatste vijf procent!

SOFTWARE & HARDWARE

 

 • 2x Adam A77X studio monitors
 • Moog SUB37
 • Roland Gaia
 • Presonus Monitorstation V2
 • Komplete Kontrol S49 MK2 keyboard
 • 1x LG 50PQ2000

LIVINg ROOM

De MPA productiestudio. In deze ruimte worden ideeën voor een track uitgewerkt tot volle arrangement en is er genoeg plek om met andere muzikanten samen te werken. De Living Room is voorzien van Genelec 8050 die bekendstaan om hun piekfijne geluid. 

BLANK

SOFTWARE & HARDWARE

 • 2x Genelec 8050 monitor speakers
 • Kontrol S49 Keyboard

BEATSUITE

Met de Pioneer CDJ 2000 – Nexus kun je oefenen en je set opnemen met top of the line apparatuur. De ruimte is uitgerust met een atmosferische “live-feel” lichtinstallatie, gepaard met snel internet kun je hier dus ook zonder probleem streamen. 

BLANK

SOFTWARE & HARDWARE

 • 2x Pioneer CDJ-2000 NEXUS
 • DJM-900 NEXUS
 • 2X M-Audio BX8

STUDIODIENSTEN

MPA biedt studioruimtes, maar ook de kans om te werken met ons ongelooflijk getalenteerde team. Dit betekent dat je de studio en een geluidstechnicus kunt huren om je te begeleiden of bij te staan tijdens je sessie. Dankzij ons hooggekwalificeerde en over het algemeen zeer sympathieke team, kunnen we de op maat gemaakte aanpak leveren die de artiest nodig heeft.

VOCAL RECORDING

In MPA begrijpen we het belang van goede vocalen. Met behulp van onze gespecialiseerde audio-ingenieurs en goed uitgeruste faciliteiten, helpen wij artiesten hun talent te kanaliseren, om zo tot een perfect eindproduct te komen.

Opnames vinden plaats in akoestisch ingerichte ruimtes die met of zonder audio engineer geboekt kunnen worden. Naast studiowerk, zijn onze specialisten gecertificeerde docenten bij MPA. Wij bieden u een van de meest betaalbare, hoogwaardige opnamestudio’s in Rotterdam, geschikt voor elk genre en stijl.

BAND RECORDINGS

Band opnames kunnen worden gefaciliteerd in MPA studio’s. Met gespecialiseerde microfoons voor drums, bas, versterkers, gitaren en synthesizers, bieden wij alle faciliteiten die nodig zijn voor professionele producties. Opnames kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gedaan. Ook voor je band kun je gebruik maken van een van onze mixing en mastering services van onze MPA docenten. De tarieven voor bandopnames zijn afhankelijk van de specifieke kenmerken van het project. Omdat we ernaar streven opnames voor bands zo toegankelijk mogelijk te maken, combineren we betaalbare tarieven met high-end service. Neem contact met ons op voor meer details.

MIXING AND MASTERING

MPA biedt mixing en mastering diensten voor elektronische producties, zang (elk muziekgenre) en volledige bandopnames. Omdat de docenten van MPA hun eigen specialisaties hebben, zijn artiesten ervan verzekerd dat hun muziek wordt gemixt door een audio engineer die past bij hun genre. Onze docenten mixen en masteren al jaren voor gerenommeerde artiesten en kennen het spel als geen ander. Tarieven zijn afhankelijk van het project, neem contact met ons op voor meer informatie!