Over MPA

 MPA is een leuke en gezellige plek waar je meer kunt leren over muziekproductie samen met een team van ambitieuze producers, professionele muzikanten en innovatieve ondernemers. Naast de theoretische kant, leer je bij ons ook jezelf ontwikkelen als artiest.  Onze visie is dat het in de juiste omgeving en omringd door de juiste personen, voor iedereen mogelijk is muziek te produceren. 

WAAR HET ALLEMAAL BEGONNEN IS

Het idee achter onze muziekschool is ontstaan in 2014. Een groep docenten, studenten en managers kwamen tot de conclusie dat de vorm van muziekonderwijs die zij voor ogen hadden niet werd aangeboden in Nederland, nóg niet. Dit team van muzikale experts nam het initiatief om een toegankelijke opleidingsomgeving te creëren: een plek waar studenten persoonlijke aandacht krijgen, gericht op hun individuele ontwikkeling in alle verschillende aspecten van het produceren.

 

MEER DAN EEN muziekschool

We zijn meer meer dan een muziekschool: MPA is een platform voor iedereen die zich met muziek bezig wil houden. Naast onze lessen hebben we ook professionele studio’s, organiseren we events en bieden we veel persoonlijke begeleiding. Wij willen zoveel mogelijk producers helpen het beste uitzichzelf en hun muziek te halen.

.

 

ONZE VISIE

MPA streeft ernaar uit te groeien tot een nog grotere ambitieuze community, met elektronische muziek als drijvende kracht, waarin passie vertaald kan worden in muziekproductie.