De verschillende lessen en activiteiten bij MPA zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde idee; net dat beetje extra erin stoppen om jouw muziek nog beter te maken. Daarom bieden wij onze studenten verschillende diensten aan die hen helpen om de volgende stap te zetten in hun reis van passie naar productie.

coaching

Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak tijdens en buiten de lessen. Daarom zijn onze cursussen in klassen van maximaal zes cursisten, zodat individuele begeleiding kan worden gegeven. Ook buiten de lessen staan onze docenten graag voor je klaar. Advies bij het inrichten van je eigen studio, hulp bij het vinden van de juiste partnerships en vragen buiten de lessen; ons team staat altijd voor je klaar.

studiotijd

Als MPA-student kun je zelfs gratis gebruik maken van onze studio’s. Zo kun je werken aan je producties met hardware synthesizers in onze studio’s, dj-sets oefenen met de Pioneer Nexus set in de Beat Suite of vocalen opnemen en mixen in de Control Room. Een studio reserveren kan eenvoudig online. De studio’s zijn te boeken van maandag tot en met zaterdag.

kortingen

Omdat wij CRKBO erkend zijn, is het mogelijk om softwarepakketten als Ableton, Cubase en Studio One met korting aan te schaffen. Om voor korting in aanmerking te komen ontvangen studenten van ons een registratiebewijs dat zij bij hun aankoop moeten tonen. Verder kunnen studenten door onze partnerships korting krijgen op hardware. Dit biedt hen de mogelijkheid om tegen lagere kosten een eigen thuisstudio te bouwen. Ook voor het huren van apparatuur hebben wij partners waar studenten korting kunnen krijgen.

workshops en masterclasses

Buiten de lessen om kunnen leerlingen deelnemen aan maandelijkse workshops en masterclasses. Dit geeft hen de kans om te ontdekken hoe bekende artiesten hun tracks maken en workshops bij te wonen van product specialisten. Kortom, studenten doen meer kennis op om hun eigen muzikale doelen te bevorderen. Meer over deze evenementen is te vinden via de volgende link: