zelfverzekerd op het podium staan

Wil jij een ruimte beïnvloeden met je sets? Volg dan de DJ Clinics bij Music Production Academy! In een voor jou samengesteld lespakket leer je met de allerbeste hardware de aspecten van het DJ vak: van setup tot techniek en fasering tot spanningsbogen. Tijdens de DJ les krijg je een-op-een met de docent, waardoor intensieve en zeer persoonlijke begeleiding mogelijk is. Zo kan jij straks vol vertrouwen het podium op.

docent over de clinics

“In de DJ Clinics leer je alles om met zelfvertrouwen en met stijl te draaien.”

David Bagirov

Dj clinics docent, MPA

introductieles

MEER OVER INTRODUCTIELES

Ontdek het DJ vak op professionele gear met de introductie DJ-les! Leer in 1 uur de basistechnieken op de Pioneer DJ Nexus CDJ’s van ervaren DJ’s. Naast de les krijg je ook de mogelijkheid om zelf met jouw muziek te oefenen in de MPA Live Room en is het mogelijk in te stromen in de DJ Clinics. De introductieles kost slechts €30,- en is op ieder gewenst moment in te plannen.

dj clinics basics

MEER OVER DJ CLINICS BASIC

Krijg in vier lessen alle basistechnieken van het DJ vak onder de knie! Tijdens de DJ cursus leer je op volwaardige apparatuur alle basistechnieken van het vak, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw muziekstijl. De DJ lessen worden een-op-een gegeven en per les krijg je nog eens een extra uur om op de Pioneer DJ CDJ’s of de Traktor S8 jouw set te oefenen.

dj clinics advanced

MEER OVER DJ CLINICS ADVANCED

Heb jij de basistechnieken van het DJ’en al onder de knie, maar wil je leren hoe je echt die perfecte set maakt? Volg dan de DJ Clinics Advanced! Leer om te gaan met spanningsbogen, switchen van genres, werken met stems en nog veel meer! Wil je na de DJ-cursus met een andere MPA Course ook aan jouw eigen muziek werken? Dan kan dit met 10% korting!

studiebelasting

De studiebelasting voor deze Course is 4 uur per week (op basis van één les per week). Dit kan uiteraard variëren per student en is inclusief de uren van de te volgen lessen. Vraag bij een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze docenten meer informatie over de studiebelasting en verdere inhoud van deze Course!

student testimonials

“Na het afronden van de Full Course, ben ik gestart met de DJ Clinics. Net als bij de Full Course is het tot nu toe een geweldige ervaring. Van het combineren van verschillende genres in een set tot het gebruik van effecten. Mijn dochter heeft ook lessen gevolgd. We kijken er allebei naar uit om meer lessen te krijgen dit jaar.”

Arnaldo Lima

Student, DJ Clinics

“Drum & bass was niet zijn eigen stijl, maar hij paste zich moeiteloos aan en leerde me wat ik wilde weten. Ik ben meteen na de DJ Clinics naar Shanghai verhuisd, heb daar een aantal keer succesvol opgetreden en draai nu nog steeds op feestjes. Allemaal dankzij de lessen bij MPA.”

Cedric van Parys

Student, Dj Clinics

over david bagirov

De DJ Clinics wordt gegeven door de ervaren David Bagirov. Minörs (David Bagirov) is een DJ & producer die zijn carrière begon in 2014. In 2015 bracht hij zijn eerste deep house track uit op Barselona Tech House Label – Sandy Records, dat beroemd werd in hun eigen genre. Nu werkt hij aan releases met Nederlandse en internationale artiesten. Zijn eigen producties en dj-sets zijn gevuld met de perfect deuntjes om op los te gaan en David mixt alles
naadloos aan elkaar. David is uiterst bekwaam achter de draaitafels en zal je alle vaardigheden
kunnen leren die een moderne club- of festival-DJ nodig heeft.

formele informatie

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze op dagelijkse basis zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij de inschrijving van een opleiding zijn hier te vinden. Hoe wij met klachten omgaan vind je hier.