het is aan jou.

Alles is mogelijk met de privélessen van MPA. Nadat we jouw wensen bespreken, wordt er gezorgd voor een passende docent.

“We passen onze privélessen aan aan jouw persoonlijke wensen. Of je nu een beginnende of een gevorderde producer bent, met onze privélessen is er altijd ruimte voor verbetering van jouw kennis. Doordat je samen met de docent zeer gericht aan jouw producties kunt werken, kun je snel voortgang maken. De studenten waar ik les aan geef variëren onderling in muziekgenres en doelstellingen, wat onze persoonlijke aanpak goed illustreert.“

Marijn Nikerk

Private Course docent, MPA

“Een groot voordeel van de privélessen is het kunnen bepalen van het tempo en de frequentie van de lessen. Door de muziek van de student centraal te stellen en te werken in de DAW die de student gewend is, zien we een snelle progressie. De persoonlijke ondersteuning zien we dan ook terug in de muziek. In de ene les werk ik met een student aan klassieke composities en in de volgende les help ik een andere student weer met de mixage van zijn house tracks.”

Didier de Ruyter

Private Course docent, MPA

maatwerk

MEER OVER MAATWERK

Onze privélessen worden samengesteld op basis van jouw doelstellingen. Ben je al een gevorderde producer die zijn live shows wil verbeteren met behulp van Ableton Live? Of heb je al op een andere audio school gestudeerd, maar zoek je nog naar kennis om jezelf te verbeteren? Wij kunnen je verder helpen. Bekijk ook onze teampagina om de docent te vinden die het beste bij jouw doelstellingen past.

software

ons course aanbod als privéles

MEER OVER ONS COURSE AANBOD ALS PRIVÉLES

Wil je een van onze Course pakketten volgen met een-op-een begeleiding? Dat kan! Voor 150% van de prijs kan je de Full Course, Hardstyle Course, Maschine Course en Producer Clinics als privéles volgen. Kortingen op het lesgeld zijn mogelijk als je deze lessen samen met een vriend of vriendin volgt. Vraag ons naar de voorwaarden!

student testimonials

“Na meer dan twee jaar muziek maken ben ik bij Didier de Ruyter de Full Course als privéles gaan volgen. Hierdoor kon ik de stijgende lijn in de kwaliteit van mijn muziek echt vasthouden en heb ik zoveel geleerd waar ik zelf nooit achter was gekomen. Bijvoorbeeld het werken met delays, reverb en compressors: alles ligt nu lekkerder in de mix. Eerst thuis dingen uitvogelen en als volgende stap een Course bij MPA nemen kan ik dus echt aanraden.”

Chesrey Edwardson

Student, Private Course

“Zelf ben ik al jaren bezig met het produceren van tracks, waarbij ik op verschillende scholen lessen heb gevolgd om mijn mixes te verbeteren. Bij MPA heb ik eindelijk de privelessen gevonden die ik zocht. Samen met Marijn Nikerk werk ik met een duidelijke structuur heel doelgericht aan mijn projecten. Zo ben ik in zes maanden erg vooruit gegaan, wat je in de mixes van mijn muziek kan terughoren.”

Psiertje Boukhit

Student, Private Course

student extra’s

Zo lang als je op reguliere basis lessen volgt bij MPA, ontvang je een hoop extra’s. Dit houdt onder andere gratis studio tijd in, maar ook gratis toegang tot al onze evenementen. Inclusief gast workshops & masterclasses én kortingen op software en hardware.

studiebelasting

De studiebelasting is afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de student. Vraag bij een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze docenten meer informatie over de studiebelasting.

formele informatie

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze op dagelijkse basis zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij de inschrijving van een opleiding zijn hier te vinden. Hoe wij met klachten omgaan vind je hier.