(deep) house course met jamback

de fundamenten van house muzıek en meer

cursus inhoud

Ben je een DJ of houdt je van deep (tech) house feestjes? Nu heb je de kans om je eigen tracks te gaan maken! Jamback geeft namelijk vanaf  1 december een speciale Jamback Artist Course. Dit is een exclusieve cursus die bij MPA gegeven wordt. De software die door de docent Jamback gebruikt wordt is Ableton Live.

Naast grote releases op PIV en Airtime had Jamback met zijn ‘Roaring 20’s’ EP op PIV Records een #1 in de Deep House charts op Beatport. Ook zijn EP Çoin Drop heeft veel support gekregen van grote namen als Sidney Charles and East End Dubs.

De cursus in samenwerking met Music Production Academy is voor zowel beginners als gevorderden. Dit betekent in de praktijk dat je op niveau wordt ingedeeld. Heb je nog geen software en echt een beginner? Dan kom je in een andere klas dan wanneer je al wat ervaring hebt met muziekproductie.

BLANK

INHOUD

✔️ 20 lessen van 3 uur in Ableton van Jamback

✔️ Maak house platen binnen 6 maanden!

✔️ Theorie en praktijk van muziekproductie, incl. exclusieve sound design tips & tricks

✔️ Kleine groepen en les op een doordeweekse avond van 19:00 – 22:00

✔️ Diploma van een gecertificeerd opleidingsinstituut

✔️ Les op een unieke locatie in Rotterdam Centrum, goed te bereiken met zowel auto als het openbaar vervoer.

EXTRA'S

✔️ House & Tech-House Premium Sample Pack

✔️ Special guest: track breakdown by an inspiring artist/masterclass + feedback session

✔️ Gratis masterclasses en track feedback sessies

✔️ Netwerken in een grote producer community

✔️ Educatieve kortingen op software

Jake heeft mij het juiste duwtje in de rug gegeven om eindelijk te gaan produceren. Ik draaide al als dj maar produceren er bleef een grote drempel doordat ik niet wist waar ik moest beginnen. Door Jake heb ik de juiste basis om eindelijk een track te kunnen maken.

Jamback Graduate

Ik heb veel opgestoken van deze cursus, super veel nuttige informatie die je direct toe kan passen in de praktijk. Ik heb zelfs mn eerste release al te pakken. Nog een lange weg te gaan maar met deze cursus heb ik zeker een duw in de juiste richting gekregen!

Jamback Graduate

Jake is a top guy who really enjoys sharing his knowledge with us and explaining Ableton to us. It’s really nice to see that when we’ve made something and it’s good to see that he enjoys it so much. of what his ‘students’ have made. Thanks to this course I can make a track from start to finish despite that it still takes a lot of time to make a really good track, I know all the basic rules and I don’t always get stuck.

Jamback Graduate

DOCENTEN

JAMBACK

(DEEP) TECH HOUSE TEACHER

OVER

Jamback is een DJ en Producer uit Rotterdam. Hij begon op jonge leeftijd al met muziek maken en is opgeleid als klassiek gitarist. Toen hij ouder werd ging hij naar feestjes in de omliggende steden van Rotterdam en reisde hij meerdere keren naar Ibiza waardoor zijn stijl langzaam maar zeker richting elektronische muziek evolueerde.

Zijn eerste releases op het label van Mason Collective, Whippin, en zijn eigen label Airtime records werden goed ontvangen door grote artiesten zoals Toman, Chris Stussy, Archie Hamilton, Waff, Dimmish, East End Dubs en meer. Jamback blijft tot op de dag van vandaag zijn sound verder ontwikkelen en heeft al twee EP’s kunnen releasen dit jaar. Zijn ‘Roaring 20’s’ EP op PIV Records heeft een tijdlang op plek #1 gestaan op de Deep House lijst van Beatport. Daarbij heeft zijn EP ‘Coin Drop’ heeft ook al support mogen genieten van onder andere Sidney Charles en East End Dubs. 

 

PASSIE

  • Gitaar spelen
  • Surfen
  • Uit eten gaan

EXTRA STUDENTENINFORMATIE

STUDENT EXTRA’S

STUDIEBELASTING

Naast de 12 lessen ontvang je als (deep) house student verschillende extra’s: gratis toegang tot al onze evenementen, gastworkshops & masterclasses gedurende de cursus en kortingen op software (bijvoorbeeld Ableton) en hardware. Je krijgt ook 1 op 1 online coaching van Jake [Jamback].

De studiebelasting voor deze cursus is 6 uur per week. Dit kan natuurlijk per student verschillen en is inclusief de uren van de te volgen lessen. Vraag een gratis en vrijblijvende afspraak aan met een van onze docenten voor meer informatie over de studiebelasting en verdere inhoud van deze cursus!

DAGEN EN TIJDEN VAN DE LESSEN

De lessen zijn meestal op een vaste dag in de avond van 19:00 – 22:00, zodat iedereen die overdag school- of werkverplichtingen heeft aan de cursus kan deelnemen; geef ons a.u.b. de dag en het tijdstip door die het beste in uw schema passen.

OPEN HUIS, INTAKES & PROEFLESSEN

Voor de start van elke cursus bieden wij iedereen de mogelijkheid om MPA te bezoeken en kennis te maken met Jake (aka Jamback) en de medestudenten. Ook is er gedurende het hele jaar een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek mogelijk met een docent van jouw keuze.

FORMELE INFORMATIE

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze dagelijks zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving voor een cursus vindt u hier. Hoe wij omgaan met klachten kunt u hier vinden.