hET IS AAN JOU

PRIVÉ LESSEN 

Lespaketten op maat

Wil je iets anders dan de cursussen die wij aanbieden – iets dat aan jouw specifieke behoeften voldoet? Alles is mogelijk met de privélessen van MPA. Nadat we jouw wensen bespreken wordt gezorgd voor een passende docent.

BLANK

MAATWERK

We passen onze privélessen aan aan jouw persoonlijke wensen. Of je nu een beginnende of een gevorderde producer bent, met onze privélessen is er altijd ruimte voor verbetering van jouw kennis. Doordat je samen met de docent zeer gericht aan jouw producties kunt werken, kun je snel voortgang maken. De studenten waar we les aan geven variëren onderling in muziekgenres en doelstellingen, wat onze persoonlijke aanpak goed illustreert.

REGULIERE CURSUSSEN ALS PRIVÉLESSEN

Wil je een van onze Course pakketten volgen met een-op-een begeleiding? Dat kan! Voor 150% van de prijs kan je de Full Course, Hardstyle Course, Maschine Course en Producer Clinics als privéles volgen. Kortingen op het lesgeld zijn mogelijk als je deze lessen samen met een vriend of vriendin volgt. Vraag ons naar de voorwaarden!

 

STUDIEBELASTING

Hardcore, Hardstyle, Kick, Muziek maken, Opleiding, Producer Les, Producercursus, Produceren, professioneel, Hardcore, Hardstyle, Kick, make your own tracks, music production, producer, producing class, The beatkrusher

GETUIGENISSEN VAN STUDENTEN

CHESREY EDWARDSON

PRIVATE COURSE STUDENT

“Na meer dan twee jaar muziek maken, ben ik de Full Course als privéles gaan volgen. Daardoor kon ik de stijgende lijn in de kwaliteit van mijn muziek echt vasthouden en heb ik zoveel geleerd waar ik in mijn eentje nooit achter zou zijn gekomen. Bijvoorbeeld het werken met delays, reverb en compressors: alles past nu beter in de mix. Ik kan je echt aanraden om eerst thuis dingen uit te zoeken en als volgende stap een cursus bij MPA te volgen.”

PSIERTJE BUHKIT

PRIVATE COURSE STUDENT

“Dankzij de privélessen kon ik de stijgende lijn in de kwaliteit van mijn muziek echt vasthouden en heb ik zoveel geleerd waar ik alleen nooit achter zou zijn gekomen.”

EXTRA STUDENTENINFORMATIE

STUDENT EXTRA’S

STUDIEBELASTING

FORMELE INFORMATIE

Zolang je op regelmatige basis lessen volgt bij MPA, krijg je heel wat extra’s. Dit is inclusief gratis studiotijd, maar ook gratis toegang tot al onze evenementen. Inclusief gastworkshops & masterclasses en kortingen op software en hardware.

De studiebelasting is afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de student. Vraag meer informatie over de studielast tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze docenten.

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze dagelijks zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving voor een cursus vindt u hier. Hoe wij omgaan met klachten kunt u hier vinden.