Voucher catalogue

VOUCHERS

Het perfecte cadeau voor een verjaardag, een huwelijk of gewoon omdat je een goede vriend of familielid wat studiotijd wilt geven! We kunnen zelfs een gepersonaliseerde voucher voor u maken die u als een fysiek cadeau kunt geven.

LIVING ROOM STUDIO VOUCHERS

Spaar voor jezelf of geef een geliefde uren studiotijd cadeau in de Living Room Studio AKA de plek om de boel op stelten te zetten! De Living Room levert met Genelec 8050 monitor speakers voor geluid van hoge kwaliteit. Voor meer informatie over de Living Room, kijk op deze pagina!

BEATSUITE STUDIO VOUCHERS

Schenk een geliefde uren van beat-shuffling met de Beatsuite Studio voucher! Met de Pioneer CDJ 2000 – Nexus kun je je set oefenen en opnemen met top of the line gear. Video uitzendingen, podcasts en zelfs livestreams met hoogwaardige internettoegang zijn ook mogelijk in de DJ ruimte, die is uitgerust met een sfeervolle “live feel” lichtinstallatie. Verder kan de ruimte gebruikt worden als opnamestudio met goed uitgeruste video- en audioapparatuur. Voor meer informatie over de Beatsuite, kijk op deze pagina!

CONTROL ROOM STUDIO VOUCHERS

Voucher van volledige controle – de Control Room Voucher! Geef jezelf of een geliefde urenlang de tijd om te produceren, mixen en te masteren in onze meest geavanceerde studio! Je kan je tracks mixen met ADAM A77X speakers, vocals/instrumenten opnemen, tracks creëren met hardware synths, gitaren en onze Native Instruments gear. Voor het opnemen van vocalen kun je gebruik maken van onze uitgebreide microfoon selectie. Dus alle gear die je nodig hebt voor een geweldige geluidskwaliteit. Je kunt ook in je DAW werken en de gear via je eigen laptop gebruiken. Voor meer informatie over de Control Room, kijk op deze pagina!

PRIVATE LESSON VOUCHER

Ben jij of iemand die je kent geïnteresseerd in muziekproductie, maar wil je je niet te snel vastleggen op een van onze cursussen? Commitment is moeilijk, we nemen het je niet kwalijk – daarom bieden we ook Vouchers voor Privélessen aan! Een Privéles Voucher biedt een voorproefje van hoe onze avondvullende muziekproductie cursussen worden gegeven, voor een fractie van de prijs! Omdat het een één-op-één cursus is, kun je zelf beslissen welke cursus uit onze cursuscatalogus je wilt volgen.