SHAFIQUE ROMAN PRESENTS:

URBAN MUSIC PRODUCers COURSE

EEN ERVAREN KIJK OP URBAN MUZIEKPRODUCTIE

Wil jij alles leren over Urban Music Production in een cursus boordevol informatie en ervaring? Dan kun je van Shafique Roman de vaardigheden leren om professionele producties te maken in de Urban Music Producers Cursus!

Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven.

STUDIE

DOCENTEN

SHAFIQUE ROMAN

URBAN MUSIC PRODUCERS COURSE TEACHER

OVER

Opgegroeid in een zeer muzikale en creatieve familie, met een producer als vader en een toneelspeelster als moeder, waren zijn veelzijdige creativiteit en muzikaliteit onvermijdelijk. In zijn tienerjaren was Shafique vooral geïnteresseerd in het leren spelen van piano en gitaar.

Tot op de dag van vandaag haalt hij zijn inspiratie uit verschillende soorten muziek, van oude klassiekers tot moderne en alternatieve muziekgenres.

Hij is nu bekend als een hitproducer voor vele wereldsterren van eigen bodem. Artiesten als Frenna, André Hazes, Boef, Murda, Bizzey, Snelle; de lijst van A-listers kan eindeloos doorgaan, omdat ze hun muzikale vaardigheden bundelen met Shafique Roman. 

Na vele succesvolle hits heeft Shafique eigenlijk geen introductie meer nodig.

Deze sterke producer wil zoveel mogelijk mensen bereiken op zowel nationaal als internationaal niveau met zijn muziekkunsten.
Gezien zijn toekomstvisie zal de impact van Shafique op de mensen ongetwijfeld groot zijn en heeft hij zijn eigen pad gesmeed, zijn eigen; Roman Empire. 

EXTRA STUDENTENINFORMATIE

STUDENT EXTRA’S

STUDIEBELASTING

Naast de 15 lessen krijg je als student van de Urban Music Producers Course diverse extra’s om het maximale uit je jaar bij MPA te halen. Zo krijg je gratis toegang tot al onze evenementen waaronder gastworkshops en masterclasses. Ook krijg je korting op zowel software als hardware en geven onze docenten persoonlijk advies over je thuisstudio.

De studiebelasting voor deze cursus is 1,5 uur per week, 1 les per week, voor een totaal van 15 lessen. Vraag een gratis en vrijblijvende afspraak aan met een van onze docenten voor meer informatie over de studiebelasting en inhoud van deze cursus!

DAGEN EN TIJDEN VAN DE LESSEN

De cursus begint begin mei, met een minimum van 3 deelnemers. De lesdagen zijn maandag/woensdag, ’s ochtends/’s middags, afhankelijk van de voorkeur van de cursist. Voor meer informatie over de cursusdagen kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 010-4146509 en mailen naar info@musicproductionacademy.nl.

FORMELE INFORMATIE

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze dagelijks zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving voor een cursus vindt u hier. Hoe wij omgaan met klachten kunt u hier vinden.