HET MPA TEAM

Het MPA team bestaat uit amibtieuze producers, professionele muzikanten en innovatieve ondernemers. We delen allemaal dezelfde passie voor muziek en het gemeenschappelijke doel om onze kennis over onze passie te delen. Lees hieronder meer over het team.

MARCO PETERS

MANAGING DIRECTOR

OVER

Marco is managing director en werkt aan alle aspecten van de Music Production Academy, van het verbouwen van de studio’s en het aansturen van het team, tot het geven van rondleidingen op MPA en het ontwerpen van diploma’s. Hij ontwerpt ook wall-art en verlichting onder de naam Remusic. Heb je de cassette lampen in de Control Room al gespot? Als oud-student van de Hardstyle Course weet hij hoe het er bij MPA aan toe gaat en doet hij er alles aan om MPA als een tweede (of eerste) thuis te laten voelen voor alle studenten en docenten. In zijn muziekcarrière heeft hij als tekstschrijver samengewerkt met artiesten als Keltek, Devin Wild, Demi Kanon, maar ook met docenten en afgestudeerde studenten als LILS. Met samenwerkingen om anthems te maken voor Wish Outdoor en The Qontinent heeft hij zeker zijn stempel gedrukt in de hardstyle scene.

PASSIE

 • Dj-ing in de DJ Room of op allround feesten met zijn DJ Drive-in
 • Teksten schrijven
 • Creatief zijn met zijn Remusic ontwerpen
 • Feesten op hardstyle, house en techno festivals

MICHAËL

CREATIVE DIRECTOR

ABOUT

The founder of Music Production Academy. Michaël idea of establishing a unique educational platform and music production centre began in 2012. At that time he was combining his study in marketing communication with music production. Michaël, a self-taught guitar player, began making his own tracks when still a teenager. His music evolved from just vocals and guitar to atmospheric electronic productions, in time developing his characteristic style. Now he combines running MPA while making music and working towards his own first official releases, both as What Colour and his new Dutch hip-hop act Wiza. The MPA crew knows there is a lot of great music waiting to be released soon! If you lost him, you can find him at the jam session.

PASSION

 • Dream job
 • Making music with friends
 • Seeing ideas become reality
 • Hanging out with the girlfriend and family
 • Star Wars

MYSTIC PULSE

FULL COURSE TEACHER

OVER

Marijn had al lang geleden besloten dat hij een van de beste audio-ingenieurs ter wereld wilde worden. Nu geeft hij die kennis door aan onze studenten in de MPA Full Course. Als student audio engineer studeerde Marijn cum laude af waarna hij stage liep bij Galaxy Studios in België. Naast zijn passie voor de DAW Logic, heeft Marijn een grote liefde voor de reggae cultuur, zijn dreads en favoriete vorm van vervoer: zijn longboard.

PASSIE

 • Reggae muziek & cultuur
 • Vinyl platen
 • Longboarden zonder regen
 • Het maken van beats
 • Quality time delen met de homies

NEAR EARTH OBJECT

FULL COURSE TEACHER

OVER

De DJ en producer Richard in ’t Veld staat bekend om zijn verschillende stijlen, die symbool staan voor zijn ervaring in het produceren van muziek. Een van zijn specialiteiten is zeker het lesgeven, wat hij bij MPA doet in de Maschine Cursus. Zowel in zijn muzikale reis als in het lesgeven, het ontwikkelen van een eigen stijl en het denken in mogelijkheden is altijd Richard’s handelsmerk geweest. Hij heeft releases op verschillende labels en onder verschillende artiestennamen. Met Near Earth Object als nieuwste alter ego, geeft Richard ook les in de Full Course en helpt hij studenten met privélessen in Maschine.

PASSIE

 • Lange DJ sets
 • Muziek maken, alleen of met vrienden
 • Sci-fi
 • Eindeloze zomeravonden
 • Kratten graven tot je dat ene geweldige monster vindt
 • Nieuwe technische ontwikkelingen

KLANKARBEIT

ABLETON SPECIALIST, FULL COURSE TEACHER

OVER

Ché van Workum is DJ en producer sinds 2000. Na het ontdekken van Ableton Live in 2006 (toen versie 5, nu legt hij ons versie 11 uit), besloot hij professioneel aan de slag te gaan in de muziekindustrie. Sinds 2007 runt Ché het muziekplatform SoundKings en organiseert hij evenementen door heel Rotterdam en Nederland. September 2009 was de start van zijn duo live-act Klankarbeit, aangedreven door Ableton Live. Zijn nieuwste E.P., uitgebracht in maart 2022, is ondersteund door vele grote artiesten zoals Reinier Zonneveld, Michel De Hey en Maceo Plex. Ché is ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontwikkelen van artiesten, door hen te leren over de industrie en het produceren van hun muziek met behulp van Ableton Live. Als Ableton gecertificeerd docent, kan Ché je alle ins en outs van Ableton Live 11 vertellen.

PASSIE

 • Ableton Live productie
  en dj-sets
 • Formule 1
 • Ideeën bedenken voor zijn studio of zijn magazijn bij Soundkings
 • Star Wars

VYPES

FULL COURSE TEACHER, FL STUDIO LESSONS, DJ LESSONS

OVER

Neil van Kleeff is al van jongs af aan aan het dj-en. Hij houdt ervan om Drum ’n Bass te draaien en je moet niet verbaasd zijn als er meer dan 2 decks tegelijk draaien als hij een set doet als zijn alias Vypes. Hij produceert ook zijn eigen tracs in FL Studio en hij deelt graag al zijn kennis met studenten van MPA. Hij heeft de afgelopen jaren ook meerdere releases uitgebracht. Neil van Kleeff is ook afgestudeerd als gitarist aan de Herman Brood Academie en is bezig met de afronding van zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse genres zoals Metal, Rock, Pop, Blues en Funk. 

PASSIE

 • FL-Studio sessies
 • DJ-ing
 • De gitaar

Dutch Flower

ALL-ROUND TEACHER

ABOUT

Anthony Tolsma a.k.a. Dutch Flower is a Sony Music publishing signed music producer and songwriter for over 20 years. During this period he has mostly worked behind the scenes in the roles of producer / mix engineer, songwriter, musician, vocal coach and ‘Dream Team’ member for The Voice of Holland season 1. He works in a wide spectrum of genres including Hip-Hop, Pop, House, Jazz and much more. As well as being very proficient with ‘old school MPC drum-machines and large analog SSL/Neve consoles and having fast recording knowledge, Anthony kept himself on top of the continuously evolving technology associated with music production and mixing, songwriting, working with DAWs, hardware gear, plug-ins (Official Universal Audio Endorser) and Microphone expertise. The love for many styles of music has always led him in pursuit of creative innovations in order to bring a new edge to his sound.

He has contributed to more than 70 albums and single releases by some of the biggest names, including more than 500 releases on Spotify.

PASSION

 • Creating custom beats and full tracks

MUCKY

HIP-HOP TEACHER

OVER

Als je het hebt over underground elektronische muziek in Rotterdam, dan kom je vanzelf uit bij Mucky (Reynard Bargmann). Hij is een producer/dj met een lange geschiedenis in de Nederlandse muziekscene. Met zijn groep NoizBoiz toerde hij door het land met high energy grime beats en raps, wat hem uiteindelijk leidde tot het produceren voor grime legende Wiley op diens laatste album “the Godfather.” Tegenwoordig produceert hij alle muziek voor de Nederlands-Iraanse zangeres uit Rotterdam SEVDALIZA, die in april 2017 haar debuutalbum “ISON” uitbracht en wereldwijd erkenning krijgt, door in 7 landen de iTunes electronica charts te toppen. Hij heeft ook geproduceerd voor internationale sensaties, zoals de Black Eyed Peas. Zijn sound is beïnvloed de liefde voor NL/UK underground muziek, van Grime, Dubstep, Trip-hop, House en nog veel meer. Met Mucky als je Hip Hop docent, leer je van een legende in Rotterdam en een van de beste in de scene.

PASSIE

 • Het creëren van Hip-Hop beats
 • Tijd doorbrengen met zijn gezin
 • Wereldreisjes voor collabs en muzikale meetings
 • Podcasting

JAMBACK

DEEP HOUSE  / TECH HOUSE TEACHER

ABOUT

Jamback, a DJ and Producer from Rotterdam, The Netherlands.
His journey into music started from a young age as a classically trained guitarist.
When he grew older he went onto attending party venues in surrounding towns &
cities of Rotterdam before making the trip numerous times to Ibiza with a good friend
& fellow dutch producer/ dj Elinov. This is where he made his transition into the world
of electronic.

His first few releases were very well received on Mason Collectives label Whippin &
Airtime Records which have had some serious support from some big artists within
the minimal/deep house scene like: Toman, Chris Stussy, Archie Hamilton, Waff,
Dimmish & East End Dubs to name a few.
Jamback is now developing his sound in the studio and released two solo ep’s this year. His ‘Roaring 20’s’ EP on PIV Records has reached the number #1 spot in the Deep House charts on Beatport. Also his EP Çoin Drop has made a lot of noise in the charts and has been supported by big names in the scene like Sidney Charles and East End Dubs.

With a lot of passion and love for the music industry, Jamback is definitely going to make some huge steps the coming years.

PASSION

 • Playing the guitar
 • Surfing
 • Going out for dinner

NACHTWAKER

FULL COURSE TEACHER

ABOUT

Na zijn kennismaking met elektronische muziek rond 2010 begon Jeroen de Jaegher muziek te produceren in zijn slaapkamer. Vanaf jongs af aan varieerde zijn producties al van dubstep tot drum ’n bass tot house. Met jarenlange productie-ervaring, introduceert de 22-jarige artiest nu zijn eerste alias ‘Nachtwaker’ met het publiek, en maakt hij deel uit van het Klankarbeit project van Ché van Workum. Nu zijn muziek steun krijgt van de grootste namen in de Techno, kondigt hij binnenkort zijn debuut EP aan op één van de belangrijkste techno-labels.

PASSION

 • DJ-ing 
 • Experimenteel sound design
 • Collabs

NEBIRI

HARDSTYLE COURSE TEACHER

ABOUT

Laszlo, a.k.a. Nebiri has proven himself as a source of information for the entire hard dance scene. As both a mixing engineer and sound designer Laszlo has several years of experience and worked for a wide range of artists in multiple scenes. Besides delivering these artists with great sound design and quality mixes, he also makes his own music. Essential in his music are the captivating atmospheres in the breaks, combined with great melodies and hard-hitting kicks. Having his Youtube channel with many subscribers and easy-to-follow tutorials Laszlo has shown many tips and tricks and is determined to show you even more in the Hardstyle Course.

PASSION

 • Experimental sound design
 • Early mornings in the gym
 • Creating earth shattering kickdrums
 • Simple good food
 • ..like great Italian pasta

FONZI

PRIVATE LESSONS

ABOUT

Fonziii Herbs, de beatsmith en muzikale duizendpoot uit Rotterdam, is al sinds 2016 non-stop bezig met het neerzetten van muzikale vibes. Of het nu gaat om R&B, Hiphop, Pop of House, en met gitaar, bass, piano of drums is, Fonz doet ’t allemaal. Hij heeft daarnaast veelzijdige DAW kennis van FL Studio, Ableton, Logic en Protools. Na zijn  opleidingen aan het Albeda College en de Herman Brood Academie heeft hij de muziekwereld betreden en heeft hij zich op verschillende vlakken ontwikkelt als muziekant, DJ en producer van de muziek voor reclame uitingen.

Naast zijn eigen muziek maakt hij indruk als muziekdocent en workshop-goeroe op scholen en creatieve hotspots. Als de officiële tour-DJ voor de Nederlandse artiest Fresku, rockt hij de podia in het hele land. Daar naast heeft hij ook met verschillende Nederlandstalige en Amerikaanse artiesten gewerkt zoals LP2LOOSE, LIL KEED, FRESKU, JGREEN, LIL DUKE, YSL RAVEN, ARTSEN, LIL GOTIT en 1KPHEW.

PASSION

 • Creating club music

EFE OZULKU

MARKETING, WEB DESIGN

ABOUT

Starting his MPA journey relatively new, Efe joined as a marketing intern to the team in 2022. Since then, he has worked on the planning and execution of several events, marketing campaigns and masterclasses. He has a passion for both acoustic, heartfelt, lyric-driven – but also rhythmic, fluorescent and experimental styles of music production.

PASSION

 • Songwriting
 • House/Disco Music
 • Jamming

ANAIS

SOCIAL MEDIA MARKETING

ABOUT

Allow us to introduce Anais. At the tender age of 20, she’s the driving force behind our online content, event planning, and social media management. Anais works tirelessly to craft engaging posts, plan memorable events, and keep our community close-knit. Thanks to her dedication, MPA is on an exciting journey, helping aspiring musicians achieve their dreams.

PASSION

 • Writing songs
 • Editing
 • Drawing
 • Spending time with my friends
 • Going to coffee company