HET MPA TEAM

Het MPA team bestaat uit amibtieuze producers, professionele muzikanten en innovatieve ondernemers. We delen allemaal dezelfde passie voor muziek en het gemeenschappelijke doel om onze kennis over onze passie te delen. Lees hieronder meer over het team.

MARCO PETERS

MANAGING DIRECTOR

OVER

Marco is managing director en werkt aan alle aspecten van de Music Production Academy, van het verbouwen van de studio’s en het aansturen van het team, tot het geven van rondleidingen op MPA en het ontwerpen van diploma’s. Hij ontwerpt ook wall-art en verlichting onder de naam Remusic. Heb je de cassette lampen in de Control Room al gespot? Als oud-student van de Hardstyle Course weet hij hoe het er bij MPA aan toe gaat en doet hij er alles aan om MPA als een tweede (of eerste) thuis te laten voelen voor alle studenten en docenten. In zijn muziekcarrière heeft hij als tekstschrijver samengewerkt met artiesten als Keltek, Devin Wild, Demi Kanon, maar ook met docenten en afgestudeerde studenten als LILS. Met samenwerkingen om anthems te maken voor Wish Outdoor en The Qontinent heeft hij zeker zijn stempel gedrukt in de hardstyle scene.

PASSIE

 • Dj-ing in de DJ Room of op allround feesten met zijn DJ Drive-in
 • Teksten schrijven
 • Creatief zijn met zijn Remusic ontwerpen
 • Feesten op hardstyle, house en techno festivals

NEAR EARTH OBJECT

FULL COURSE TEACHER

OVER

De DJ en producer Richard in ’t Veld staat bekend om zijn verschillende stijlen, die symbool staan voor zijn ervaring in het produceren van muziek. Een van zijn specialiteiten is zeker het lesgeven, wat hij bij MPA doet in de Maschine Cursus. Zowel in zijn muzikale reis als in het lesgeven, het ontwikkelen van een eigen stijl en het denken in mogelijkheden is altijd Richard’s handelsmerk geweest. Hij heeft releases op verschillende labels en onder verschillende artiestennamen. Met Near Earth Object als nieuwste alter ego, geeft Richard ook les in de Full Course en helpt hij studenten met privélessen in Maschine.

PASSIE

 • Lange DJ sets
 • Muziek maken, alleen of met vrienden
 • Sci-fi
 • Eindeloze zomeravonden
 • Kratten graven tot je dat ene geweldige monster vindt
 • Nieuwe technische ontwikkelingen

MYSTIC PULSE

FULL COURSE TEACHER

OVER

Marijn had al lang geleden besloten dat hij een van de beste audio-ingenieurs ter wereld wilde worden. Nu geeft hij die kennis door aan onze studenten in de MPA Full Course. Als student audio engineer studeerde Marijn cum laude af waarna hij stage liep bij Galaxy Studios in België. Naast zijn passie voor de DAW Logic, heeft Marijn een grote liefde voor de reggae cultuur, zijn dreads en favoriete vorm van vervoer: zijn longboard.

PASSIE

 • Reggae muziek & cultuur
 • Vinyl platen
 • Longboarden zonder regen
 • Het maken van beats
 • Quality time delen met de homies

KLANKARBEIT

ABLETON SPECIALIST, FULL COURSE TEACHER

OVER

Ché van Workum is DJ en producer sinds 2000. Na het ontdekken van Ableton Live in 2006 (toen versie 5, nu legt hij ons versie 11 uit), besloot hij professioneel aan de slag te gaan in de muziekindustrie. Sinds 2007 runt Ché het muziekplatform SoundKings en organiseert hij evenementen door heel Rotterdam en Nederland. September 2009 was de start van zijn duo live-act Klankarbeit, aangedreven door Ableton Live. Zijn nieuwste E.P., uitgebracht in maart 2022, is ondersteund door vele grote artiesten zoals Reinier Zonneveld, Michel De Hey en Maceo Plex. Ché is ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontwikkelen van artiesten, door hen te leren over de industrie en het produceren van hun muziek met behulp van Ableton Live. Als Ableton gecertificeerd docent, kan Ché je alle ins en outs van Ableton Live 11 vertellen.

PASSIE

 • Ableton Live productie
  en dj-sets
 • Formule 1
 • Ideeën bedenken voor zijn studio of zijn magazijn bij Soundkings
 • Star Wars

RAWSOME DJ

HARDSTYLE COURSE TEACHER

OVER

Jeroen a.ka. Shorty a.k.a. Rawsome DJ is de persoon die er, naast Michaël, al sinds het begin voor MPA is. Sinds 2014 geeft hij hardstyle lessen. Hardstyle en lesgeven zijn passies die ertoe leiden dat hij er alles aan doet om zijn leerlingen te helpen de theorie te begrijpen, te oefenen en te slagen als artiest. Hij heeft MPA letterlijk vanaf de grond opgebouwd, de studio’s en leslokalen gebouwd en alle puntjes op de i gezet. Nu heeft Jeroen MPA op zijn best geïnnoveerd, wat heeft geresulteerd in enorme verbeteringen van onze systemen en faciliteiten. Daarnaast heeft Jeroen zich ingezet om alles op IT gebied soepel te laten verlopen. Jeroen mag dan een klein persoon zijn, maar hij is een grote hardstyle producer met jarenlange ervaring in de scene.

PASSIE

 • Defqon.1
 • Bier drinken en grapjes maken
 • Ruimte, sterren en bliksem en zo.
 • Pitchen van nieuwe bedrijfsideeën

VYPES

FULL COURSE TEACHER, FL STUDIO LESSONS, DJ LESSONS

OVER

Neil van Kleeff is al van jongs af aan aan het dj-en. Hij houdt ervan om Drum ’n Bass te draaien en je moet niet verbaasd zijn als er meer dan 2 decks tegelijk draaien als hij een set doet als zijn alias Vypes. Hij produceert ook zijn eigen tracs in FL Studio en hij deelt graag al zijn kennis met studenten van MPA. Hij heeft de afgelopen jaren ook meerdere releases uitgebracht. Neil van Kleeff is ook afgestudeerd als gitarist aan de Herman Brood Academie en is bezig met de afronding van zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg. De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse genres zoals Metal, Rock, Pop, Blues en Funk. 

PASSIE

 • FL-Studio sessies
 • DJ-ing
 • De gitaar

MUCKY

HIP-HOP TEACHER

OVER

Als je het hebt over underground elektronische muziek in Rotterdam, dan kom je vanzelf uit bij Mucky (Reynard Bargmann). Hij is een producer/dj met een lange geschiedenis in de Nederlandse muziekscene. Met zijn groep NoizBoiz toerde hij door het land met high energy grime beats en raps, wat hem uiteindelijk leidde tot het produceren voor grime legende Wiley op diens laatste album “the Godfather.” Tegenwoordig produceert hij alle muziek voor de Nederlands-Iraanse zangeres uit Rotterdam SEVDALIZA, die in april 2017 haar debuutalbum “ISON” uitbracht en wereldwijd erkenning krijgt, door in 7 landen de iTunes electronica charts te toppen. Hij heeft ook geproduceerd voor internationale sensaties, zoals de Black Eyed Peas. Zijn sound is beïnvloed de liefde voor NL/UK underground muziek, van Grime, Dubstep, Trip-hop, House en nog veel meer. Met Mucky als je Hip Hop docent, leer je van een legende in Rotterdam en een van de beste in de scene.

PASSIE

 • Het creëren van Hip-Hop beats
 • Tijd doorbrengen met zijn gezin
 • Wereldreisjes voor collabs en muzikale meetings
 • Podcasting

MINÖRS

DJ COURSE LEGEND, GRAPHIC DESIGN

OVER

David is een jonge producer en DJ uit Rotterdam. Hij is geboren in Letland. Zijn DJ carrière begon in 2014 in Letland en twee jaar later verhuisde hij naar Nederland. De afgelopen zeven jaar draaide hij op vele evenementen in Nederlandse clubs en ook op festivals. Hij deelde evenementen naast namen als Bob Sinclar, De Sluwe Vos, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Djeff, La Fuente, Rene Amesz, Julian Alexander en nog veel meer!

David was 6 jaar lang resident performer in de grootste en bekendste Rotterdamse nachtclubs. Dankzij dat voelt hij zich nu helemaal thuis in alle dance muziek genres en kan hij in elke muziekrichting draaien, van House tot Techno, van Rnb tot Hip-Hop. Door zijn DJ virtuositeit.

Hij werkt al vele jaren als geluidstechnicus. Dit heeft geleid tot het hebben van superieure kennis over DJ gear en andere audio apparatuur. David zal je de beste DJ Cursus ervaring geven met veel tips en trucs. Deze kennis zal de ultieme basis zijn om je eigen DJ avontuur te beginnen.

PASSIE

 • Vloeiende en geweldige DJ-overgangen maken
 • Grafische kunst maken

ROB MEULMEESTER

MUSIC THEORY EXPERT, GUITAR LESSONS

OVER

Rob Meulmeester is een Rotterdamse gitarist, componist, arrangeur en docent. Hij is autodidact op de gitaar sinds zijn zestiende, en al snel werd de muziek een obsessie. Hij beheerste diverse stijlen van akoestische sologitaar, pop en rock – Red Hot Chili Peppers was favoriet – tot blues (Hendrix, Clapton) en instrumentale rock tot jazz en gypsy jazz.

In 2014 studeerde hij af aan Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Tijdens zijn studie specialiseerde hij zich, naast zijn instrument, in harmonie en muziektheorie; zo schreef hij een zeer goed beoordeelde scriptie over jazzharmonie op de piano, en hoe die toe te passen op de gitaar. Dankzij zijn veelzijdigheid en theoretische kennis kan hij vaak zonder voorbereiding ’s avonds aansluiten bij bestaande ensembles. Sinds het afronden van zijn studie geeft Rob zowel instrument- als theorielessen in, naar eigen zeggen, alle stijlen behalve flamenco.

PASSIE

 • One-liners
 • Gitaar spelen