STUDENTEN ONDER 18

PRIVÉ LESSEN (ONDER 18) 

 

cursus inhoud

Bij MPA vinden we het erg belangrijk om ook de jongere doelgroep kwaliteitsonderwijs in DJ-en en muziekproductie aan te bieden. Deze lessen kunnen daarom tegen een lager tarief als privé-lessen worden gevolgd en kunnen zeven dagen per week kunnen worden ingepland.

BLANK

OVER DE LESSEN

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud of heb je een kind van deze leeftijd die meer wil weten over produceren en/of DJ-en? Dan helpen wij je graag in de wondere wereld van muziekproductie met lessen op maat!

Voor deze lessen hebben wij verschillende ervaren docenten beschikbaar. Privélessen kunnen zeven dagen per week ingepland worden en worden altijd gegeven door een docent die past bij de muziek die je zelf wilt maken en/of spelen.

PRIJZEN

Lessen voor kinderen tot 18 jaar kunnen worden aangeboden vanaf €40 per uur (voor DJ-lessen). Muziekproductielessen zijn €50 per uur en kunnen, indien gewenst, ook door twee leerlingen tegelijk worden gevolgd. Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen waarbij zowel korting op de lessen als studioapparatuur cadeau wordt gegeven. Vraag naar de voorwaarden hiervoor!

HOE WERKT HET?

Om kennis te maken nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan ons kantoor op de Hoogstraat 38a in Rotterdam, bij voorkeur samen met je ouders of voogd. Deze afspraken kunnen altijd kosteloos en vrijblijvend worden ingepland en dienen als informele kennismaking, inclusief een kop koffie en een glas frisdrank, rondleiding door de studio en het bepalen van de leerdoelen.

Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen waarbij wij naast korting op de lessen ook korting op muziek software kunnen bieden. De docent die wij aanstellen wordt mede aan de hand van dit gesprek bepaald, vandaar dat wij u aanraden eerst dit kennismakingsgesprek met ons te plannen voordat de lessen beginnen.

STUDIEBELASTING

Hardcore, Hardstyle, Kick, Muziek maken, Opleiding, Producer Les, Producercursus, Produceren, professioneel, Hardcore, Hardstyle, Kick, make your own tracks, music production, producer, producing class, The beatkrusher

EXTRA STUDENTENINFORMATIE

STUDENT EXTRA’S

STUDIEBELASTING

FORMELE INFORMATIE

Zolang je op regelmatige basis lessen volgt bij MPA, krijg je heel wat extra’s. Dit is inclusief gratis studiotijd, maar ook gratis toegang tot al onze evenementen. Inclusief gastworkshops & masterclasses en kortingen op software en hardware.

De studiebelasting is afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de student.   Vraag meer informatie over de studielast tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze docenten.

Als opleidingsinstituut voldoen wij niet alleen aan specifieke eisen, maar streven wij er ook naar deze dagelijks zo goed mogelijk uit te dragen. De algemene voorwaarden die gelden bij inschrijving voor een cursus vindt u hier. Hoe wij omgaan met klachten kunt u hier vinden.